Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, en el ple d'investidura. Autor: David B.

L’alcalde de Sabadell deixa de ser Il·lustríssim

L’Ajuntament aprovarà aquest dijous la modificació del Reglament de Protocol i Cerimonial del consistori. L’alcalde de Sabadell deixarà de ser Il·lustríssim.

Es tracta de la principal modificació, segons ha presentat aquest dimecres l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez. L’alcalde de la ciutat deixarà de tenir la qualitat d’Il·lustríssim, que “gairebé mai s’utilitza”, segons Fernàndez, i serà senyor o senyora.

Adéu a les Medalles d’Honor

El reglament també té un altre canvi, com la supressió de les Medalles d’Honor, que s’han otorgat en els darrers anys, una a proposta de cada Consell de Districte i tres a proposta de la Junta de Portaveus. “Ja teníem un mecanisme per reconèixer la trajectòria de figures o entitats de la nostra ciutat com és la ‘Medalla al mèrit’ i no calia tenir aquestes duplicitats”, ha assenyalat Fernàndez.

Els portaveus decidiran on celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Finalment es simplifiquen els detalls de la celebració dels actes de la Diada. La Junta de Portaveus decidirà on se celebra l’acte institucional de l’Onze de setembre. El PDeCat demana tornar-lo a celebrar al Centre, en concret al Racó del Campanar. Des de fa anys se celebra a la Font de Can Rull, dins del parc de Catalunya.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, en el ple d’investidura. Autor: David B. 

Comments are closed.