Ramon Vidal, entre altres militants i adheritats a Podemos, a l'Espai Àgora. Autor: J.d.A.

L’antiga direcció de Podemos a Sabadell no reconeix la comissió de transició

El destituït Consell Ciutadà de Podemos, que dóna suport a Ramon Vidal i el seu equip, manté que la formació lila ha patit tot un cop d’Estat amb la imposició d’una comissió de transició a Sabadell. No la reconeixeran fins que Madrid digui la seva.

El grup que dóna suport a la direcció de Ramon Vidal ha fet pública una nova comunicació on assenyalen al Comitè de Garanties de Catalunya, i especialment al sabadellenc Manuel Navas, qui segons ells, ha creat una comissió de transició sense respectar els estatuts de la formació. Mantenen que qui té l’última paraula és el Comitè de Garanties estatal. I que aquest òrgan encara no s’ha pronunciat. Segons el seu discurs, el que Garanties de Catalunya ha fet, amb el suport de la nova comissió de transició, és aprofitar el buit per fer tot un cop d’estat dins la formació lila. Així que si no es fa marxa enrere, ells demanaran la inhabilitació del Comitè de Garanties de Catalunya per fer un “assalt al poder” a Sabadell. L’antiga direcció també assenyala “l’espertèntic” paper de la presidenta del Comitè de Garanties, la lletrada Anna Pérez Oller.

Garanties de Catalunya va expulsar sis militants de Podemos, entre ells els regidors d’Unitat pel Canvi Ramon Vidal i Elena Hinojo, per haver concorregut a les eleccions amb la coalició UpC. Garanties assegura que era la “marca blanca d’ICV-EUiA” i critica que la direcció de Podemos optés per la confluència mentre la militància, mitjançant una consulta, va optar inicialment per concórrer mitjançant una agrupació d’electors. Per això va expulsar sis militants de forma provisional. Els expulsats van recórrer a Garanties estatal però la resposta encara no ha arribat. Mentrestant, però, s’ha dissolt el Consell Ciutadà de Podemos Sabadell i s’ha presentat una comissió de transició, que l’antiga direcció no reconeix com a legítima. La comissió està encapçalada per Miguel Lopera, antic membre com Manuel Navas del Consell Ciutadà liderat per Ramon Vidal, però que va distanciar-se posteriorment.

“No estem sols, tenim un fort suport a la nostra ciutat i si cal fer-lo visible ho farem al setembre”, finalitza l’antic Consell Ciutadà.

Foto porada: Ramon Vidal, amb camisa blanca, entre altres militants i adheritats a Podemos, a l’Espai Àgora, fa alguns mesos. Autor: J.d.A.

3 Comments