Totes les naus en primer terme s'enderrocaran. Imatge presa fa un temps i cedida a aquesta redacció.

L’Entesa acusa a Monge i Bosch de ser “hipòcrites” sobre l’Artextil

L’Entesa per Sabadell acusa els regidors exsocialistes Lluis Monge i Carles Bosch d’hipòcrites per carregar ara contra la requalificació i l’enderroc de la fàbrica Artextil, al barri de Covadonga, quan van defensar-la mentre formaven part del govern.

La formació entesista recorda que el govern del PSC “no va tenir cap inconvenient” en modificar la qualificació urbanística de l’Artextil quan va convenir a la propietat, com també va passar a la fàbrica ABB, on ara hi ha Fira Sabadell. Recorden la seva oposició a l’operació tant l’any 2008 com amb 2014, quan el PSC defensa l’operació amb Monge com a regidor, i Bosch des del 2013 (més info: ‘Monge i Bosch demanen una campanya ciutadana per salvar l’Artextil‘).

Les actuals declaracions dels regidors Monge i Bosch qüestionant ara aquesta operació immobiliària, quan ells mateixos van ser els qui la van promoure i aprovar, no deixen de ser grotesques per la càrrega d’hipocresia que comporten i resulten insultants cap a les persones i organitzacions que veritablement vam oposar-nos a l’operació Artèxtil”, assegura l’Entesa en un comunicat.

Finalitzen la càrrega recordant que van fer seguidisme en col·laborar amb els interessos privats en contra de l’interès públic.

Monge: “aturaran el pla?”

El regidor Lluis Monge ha replicat el comunicat de l’Entesa, preguntant a la formació d’esquerres si ara que estan al govern i tenen la cartera d’Urbanisme pensen fer res per aturar el pla. L’exsocialista es pregunta: “qui és més hipòcrita? Qui deia que ho aturaria i no fas res o aquells que vam acceptar una solució perquè l’empresa pogués pagar els deutes?”.

Foto portada: naus que seran enderrocades. Autor: cedides. 

Comments are closed.