Foto portada: cavalcada de Reis, aquest dilluns. Autor: David B.

L’Entesa demana al PSC que deixi de fer “electoralisme ranci” amb la cavalcada

  • El grup opositor denuncia que els regidors Ayuso i Carrasco caminaven per la cavalcada com si fossin del seguici.

  • Recorden que el protagonisme únic hauria de ser pels ciutadans i els infants durant la cavalcada de Reis.

L’Entesa per Sabadell ha denunciat aquest dimecres el que consideren “protagonisme” dels regidors de l’equip de govern Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència i candidat del PSC a les eleccions, i Anna Carrasco, regidora de Relacions Ciutadanes. Segons mantenen, “caminaven pel centre del carrer entre les carrosses com si formessin part del seguici”.

El grup opositor, que té dos regidors, asseguren que el protagonisme únic de la cavalcada ha de ser pels ciutadans i els infants i que està fora de lloc la participació de càrrecs polítics.

En el benentès que hagués de participar-hi algun representant públic aquest rol correspondria a l’alcalde o bé al regidor de Cultura. En cap cas no està justificat que siguin precisament el candidat socialista a les eleccions del proper mes de maig i la secretària d’Organització i Política Municipal del PSC de Sabadell els que, amb l’única finalitat de deixar-se veure, s’hagin atribuït la representació de la ciutat”, diuen en un comunicat.

De fet, el presumpte protagonisme d’Ayuso i Carrasco contrasta amb la discreció de l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, que, com ja va fer l’any passat, va recórrer a peu tot l’itinerari en un segon pla i des de les voreres laterals, acompanyat de personal d’alcaldia.

L’Entesa torna a vincular l’alcaldable socialista Josep Ayuso amb les formes del seu “mentor” Manuel Bustos, qui era molt protagonista a les cavalcades. El grup polític exigeix als socialistes que “deixin d’utilitzar la ciutat per fer electoralisme ranci”.

Foto portada: cavalcada de Reis, aquest dilluns. Autor: David B.

One Comment