Agents de la Municipal i la Policia Nacional, identificant assistents al Bemba.

L’Entesa lamenta que els Bustos i Ayuso no seran jutjats pels fets del Bemba

Satisfacció de l’Entesa per Sabadell per la sentència del cas Bemba, que absol els 11 acusats d’atemptat i desordres públics. La formació política, ara coaligada amb la CUP a la Crida, recorda que fa 15 anys ja van denunciar l’actuació policial i política que va desembocar en aldarulls.

L’Entesa ha rebut amb satisfacció la sentència judicial que considera irresponsable l’actuació política de Manuel i Paco Bustos, que es van presentar a les portes del bar Bemba i van decidir que es carregués contra els joves per desallotjar l’espai. Per altra banda, el jutge veu indicis de desproporció en l’actuació policial, que va acabar amb 11 detinguts.




Malgrat la sentència, l’Entesa lamenta que els “veritables” responsables d’aquells fets, el llavors alcalde Manuel Bustos i els regidors de govern Paco Bustos i Josep Ayuso (actual portaveu municipal del PSC) no seran jutjats per la seva responsabilitat en els incidents. La denúncia dels joves contra els responsables polítics i policials es va arxivar fa anys.

Foto portada: agents de la Municipal i la Policia Nacional, identificant assistents al Bemba. 

Comments are closed.