Lourdes Ciuró: “Sabadell és la gran oblidada en els pressupostos de l’Estat”

Lourdes Ciuró, diputada sabadellenca de Convergència Democràtica de Catalunya al Congrés dels Diputats, ha lamentat que els Pressupostos Generals de l’Estat previstos pel 2016 “marginen un any més la comarca del Vallès Occidental” i ha assegurat que no es preveu acabar el quart cinturó, “una infraestructura cabdal per al desenvolupament econòmic del territori”.

Ciuró ha denunciat que “un any més i malgrat que el govern de l’Estat s’havia compromès amb el de la Generalitat, l’Estació de Renfe Centre de Sabadell no veurà ni un euro per a la seva adequació i accessibilitat”.

Sabadell en general és la gran oblidada en aquests pressupostos ja que malgrat haver-lo reivindicat en infinitat d’ocasions, enguany l’intercanviador de Sabadell Nord tampoc té cap dotació econòmica, seguint la tònica de tota la legislatura”, ha assegurat la diputada.

En clau catalana, la diputada sabadellenca ha manifestat que “no deixa de ser insultant el maltractament que rep la comarca en particular i Catalunya en general, que representa el 16 per cent de la població, el 18 per cent del PIB i el 20 per cent de la recaptació fiscal, però que només rep el 10,7 per cent”.

D’altra banda, Ciuró ha assenyalat que els Pressupostos Generals de l’Estat “reflecteixen les dues obsessions del Govern: recentralitzar i burocratitzar. Pugen les partides destinades a l’aparell burocràtic dels Ministeris i de Presidència, en lloc de destinar els recursos addicionals a polítiques socials, o que contribueixin a la dinamització econòmica”.

Foto portada: la diputada Lourdes Ciuró, en una imatge d’arxiu.

Comments are closed.