Foto portada: impulsors de Guanyem Catalunya, aquest dilluns a La Sedeta. Autor: cedida.

Marisol Martínez, entre les cares visibles de Guanyem Catalunya

Col·lectius crítics de Podem, Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) i MES han presentat aquest dilluns al centre cívic La Sedeta de Barcelona la candidatura Guanyem Catalunya, que es presentarà a les eleccions del 27 de setembre. Entre les cares visibles del projecte hi ha la portaveu de Guanyem Sabadell i exdirigent d’EUiA, Marisol Martínez.

De fet, Martínez va ser una de les persones que van presentar la iniciativa de Guanyem Catalunya. La llista fa confluir col·lectius crítics bàsicament de Podem i EUiA però també del Moviment d’Esquerres (MES), una escissió del PSC, i altres col·lectius i organitzacions veïnals. Altres persones que han presentat la iniciativa són Pablo Barreneche, que va disputar la direcció catalana de Podem a Gemma Ubasart, Ramón Gonzélez, també de Podem, o l’exresponsable d’organització de MES al Vendrell. Els portaveus han estat “crítics amb les anteriors organitzacions”. Les acusen de definir projectes personalistes, basats en l’escena mediàtica i amb unes bases d’afiliació “escasses” que gairebé no participa en les decisions.

Camí del 27S

En els propers dies es triarà la llista electoral que es formarà per a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel 27 de setembre. També definiran un programa mitjançant “la participació directa de les bases”.

Foto portada: impulsors de Guanyem Catalunya, aquest dilluns a La Sedeta. Autor: cedida.

7 Comments