Marisol Martínez

Marisol Martínez serà la cap de llista de Guanyem Sabadell

La portaveu d’Esquerra Unida i Alternativa a l’Ajuntament, Marisol Martínez, serà la cap de llista de la candidatura Guanyem Sabadell, que impulsa amb altres ciutadans.

Segons un comunicat de la formació, la decisió s’ha pres per unanimitat de les persones adherides a la plataforma. Asseguren que s’han posat d’acord totes les persones que formen part dels grups de treball i dels adherits en les darreres setmanes. S’han decidit els quatre primers noms. Martínez serà la cap de llista. El coordinador del grup municipal d’EUiA, Miquel Soler, serà el número 2. La sindicalista Esther Lopera serà número 3 i el promotor cultural Tony Domenech serà el número 4. La resta de noms, fins el 27, es donaran a conéixer la setmana vinent.

Martínez, coordinadora local d’EUiA i regidora des de l’any 2007 (primer des d’ICV-EUIA i després en solitari per EUiA) ha assegurat que configurar Guanyem Sabadell “està resultant una tasca apassionant”.

Hem confluït a la candidatura persones que militen en partits diversos i en entitats molt diferents. Persones que volem canviar aquest Sabadell i transformar-lo en una ciutat més participativa, transparent, organitzada i respectuosa amb les persones, els animals i el medi ambient”.

Els promotors diuen que la candidatura neix “veritablement des de la suma i des de baix”. El grup municipal d’EUiA, liderat per Martínez i Soler, es van desvincular de l’opció escollida per la direcció nacional d’EUiA, que era confluir amb ICV i altres formacions, especialment a tenor de la derrota de Martínez en les primàries internes d’EUiA, que va guanyar Edu Navarro (número 3 de la llista d’Unitat pel Canvi a Sabadell).

Foto portada: Martínez, en una imatge d’arxiu. Autor: J.d.A

15 Comments