Artur Mas

Mas: “l’operació diàleg és una cortina de fum”

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en un acte organitzat per Sabadell per la Independència (SBDxI), ha assegurat que l’operació diàleg és una estratègia d’un govern que ha quedat en minoria.

Amb l’auditori de l’Espai Cultura gairebé ple, Artur Mas ha compartit debat amb el periodista Jofre Llombart, que ha fet de conductor de l’acte mitjançant una conversa amb l’expresident. Mas s’ha mostrat contundent a l’hora d’assegurar que la proposta de l’estat espanyol no existeix, “només és una operació de maquillatge per intentar crear dubtes”.

Mas ha defensat una vegada més el diàleg amb l’Estat, assegurant que “la voluntat i actitud de les institucions catalanes és fer un referèndum pactat”, igual que els escocesos. Tot i això, ha criticat “els cops de porta” de l’Estat i ha animat als governants catalans a “tirar endavant” juntament amb la gent ha empès el procés.

Manifestacions quan sigui necessari

L’expresident ha parlat de totes les “armes de l’Estat” per aturar el possible referèndum, com ara “la fiscalia, l’aparell judicial o el control de l’aixeta”, segons ha dit. Per això, Mas ha animat a “fer una acció clara cada vegada que sigui necessari per demostrar que no és un tema de quatre polítics, sinó una acció de país”.

Artur Mas
Lompart i Mas, aquest vespre. Autor: David B.

“La independència té un preu, però la dependència actual té un cost”, ha sentenciat Artur Mas, que ha animat a saber explicar aquest cost als indecisos. posant d’exemple el discurs de la por que es fa sobre les pensions. En acabar el debat entre els dos ponents, el públic ha pres la paraula i ha fet diverses preguntes a Artur Mas.

Foto portada: Mas, aquest vespre. Autor: David B.

Comments are closed.