La gigaenquesta comença a caminar

  • Entre 300 i 400 voluntaris es reuneixen a la Pista Coberta d’Atletisme per formar-se.

  • Sabadell per la Independència vol tenir 2.300 voluntaris per fer la gigaenquesta a tota la ciutat.

La secció local de L’Assemblea Nacional Catalana, Sabadell per la Independència (SBDxI), ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la campanya de la ‘Gigaenquesta’, dins la campanya ‘Ara és l’hora’. Asseguren que un miler de voluntaris es desplegaran per Sabadell per saber com vol la gent que sigui el nou país, és a dir, una Catalunya independent.

La campanya es farà a tot el territori català, i ja ha començat a molts municipis. A Sabadell aquest dissabte s’ha fet una sessió formativa amb l’assistència d’uns 400 voluntaris, segons SBDxI. La campanya vol arribar a tots i cadascun dels domicilis sabadellencs per fer una gigaenquesta per escoltar l’opinió de la ciutadania envers les característiques que voldrien que tingués la hipotètica Catalunya independent.

Els impulsors de la campanya són l’ANC i Òmnium Cultural, que han presentat ‘Ara és l’hora‘ com la campanya política més intensa que s’ha viscut a la història d’Europa, amb 100.000 voluntaris (de moment hi ha més de 44.000). Mantenen que amb un to amable pretén fer reflexionar i escolar les opinions de tothom sobre temes rellevants de l’actualitat política. A Sabadell la coordinadora de SBDxI ha assegurat que es marquen tenir uns 2.300 voluntaris per arribar a tota la ciutat. De moment, encara no arriben al miler. Per a més informació sobre com presenten els impulsors la campanya podeu veure el següent vídeo.

Aquest dissabte s’ha fet el primer pas a Sabadell. En un reunió a la pista coberta d’atletisme s’ha fet formació i s’han distribuit els equips i les parelles, a més de recollir les enquestes per anar de casa a casa per tot Sabadell. Asseguren que no es tracta de convéncer a ningú sobre què votar sinó sobretot d’escoltar somnis i propostes, això sí, en base a un qüestionari preestablert pels impulsors de la campanya, que té sis preguntes. De moment, encara no hi ha un calendari fix per començar a sortir al carrer.

Foto portada: la coordinadora de SBDxI, Montserrat Chacón, dirigint-se als voluntaris, aquest matí. Autor: David B.

Comments are closed.