Debat mola tv

mola TV emet aquest dijous l’únic debat televisat de la campanya a les municipals de Sabadell

El canal de televisió mola TV i el diari digital iSabadell han organitzat conjuntament el debat electoral televisat a les eleccions municipals de Sabadell, l’únic en aquesta campanya. El debat es podrà veure aquest dijous a les 21.15 hores, així com dijous 21 de maig a la mateixa hora. El debat també serà accessible en obert des del diari digital iSabadell (www.isabadell.cat) a partir d’aquest dijous a la nit.

El debat, enregistrat dimarts passat a l’Escola Superior de Disseny (ESDi) va aplegar els caps de llista de Convergència i Unió, Carles Rossinyol, Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, la Crida per Sabadell, Maties Serracant, ERC, Juli Fernàndez, i Ciutadans, Joan Garcia. També van assistir-hi la número 2 del PP, Cuca Santos i el número 2 de Guanyem Sabadell, Miquel Soler.

El PSC va declinar la invitació del seu cap de llista per un acte amb el primer secretari, Miquel Iceta, però malgrat la proposta de mola TV i iSabadell d’enviar algun representant, els socialistes van decidir no enviar-ne cap. Mola TV i iSabadell lamenten profundament aquest fet.

El debat té una durada de 90 minuts i els candidats mostraran els seus posicionaments respecte a l’estat actual de Sabadell, explicaran les prioritats de cada partit, el seu full de ruta de cara als pactes postelectorals i demanaran el vot als ciutadans.

mola TV i iSabadell posen en marxa l’etiqueta a Twitter #debatSabadell per seguir el debat, que s’emetrà aquest dijous i el vinent a les 21.15 hores al canal de televisió i a partir d’aquest dijous a la nit serà visible des de la portada de iSabadell.

3 Comments