Foto portada: Rivera, Arrimadas, Girauta i Mejías, animant la selecció en un partit.

Cs vol facilitats per veure el Mundial de Rússia en pantalla gegant


11 de juliol de l’any 2010. La selecció espanyola de futbol guanya el Mundial de Sud-àfrica. Milers de persones ho van seguir des d’una pantalla gegant instal·lada per una discoteca a l’amfiteatre del parc de Catalunya. 10 mesos més tard, el 28 de maig de 2011, el CE Sabadell va tornar a Segona A 18 anys després i al vespre, el FC Barcelona va guanyar la seva quarta Champions League. De nou, milers de persones van veure tant un partit com l’altre en pantalla gegant.

Ciutadans demana ara recuperar aquestes retransmissions, que no s’han tornat a fer. Volen que de cara al mundial de Rússia 2018 es faciliti la instal·lació de pantalles gegants. Com ha fet a Barcelona i també a Terrassa, el partit taronja demana que es faciliti a les entitats instal·lar pantalles gegants per seguir el Mundial de futbol. Recorden que el futbol és l’anomenat esport rei, el més popular i que la selecció espanyola és una de les principals potències futbolístiques. A Barcelona s’ha optat per retransmetre les semifinals i la final en pantalla gegant. També el primer partit d’Espanya, aquest divendres, contra Portugal.




El Mundial comença el proper dijous, 14 de juny, i acaba el 15 de juliol. Ciutadans vol que es donin facilitats per retransmetre en pantalla gegant els partits d’Espanya i els “més destacats de la competició”, diu el portaveu municipal, José Luis Fernández.

Foto portada: Rivera, Arrimadas, Girauta i Mejías, animant la selecció en un partit.

Comments are closed.