El candidat del PSC, a Sabadell

Navarro: “El PSC és l’únic que diu no a les retallades i no a la independència”

  • Més de 500 persones assisteixen al pavelló del Sud a l’acte de Pere Navarro.

  • El candidat del PSC assegura que CiU vol una majoria àmplia “per retallar”.

El candidat socialista a la Generalitat, Pere Navarro, ha assenyalat que l’únic referent que tenen els catalans que no volen retallades ni independència el proper 25 de novembre és el Partit dels Socialistes de Catalunya. Més de 500 persones s’han aplegat al pavelló del Sud per a l’acte dels socialistes. Navarro assegura que CiU demana una majoria àmplia per a retallar.

A diferència de la cartelleria per la campanya electoral, Pere Navarro no s’ha centrat en el debat identitari i sí en les polítiques socials durant la seva intervenció. Ha assegurat que Artur Mas ha acumulat tres fracassos en els seus dos anys de govern: no ha incentivat l’activitat econòmica, ha reduït les polítiques socials i ha fracassat en el pacte fiscal.

En dues hores de reunió a Madrid Mas i Rajoy van decidir que no hi havia res a negociar, que calia convocar eleccions. Aquestes eleccions són la cortina de fum de Mas per tapar el fracàs de la seva gestió”, ha assegurat.

Navarro ha acusat Mas de complir només una promesa electoral: treure l’Impost de Succesions. Ell s’ha compromès a recuperar-lo si és president i a invertir el que es recapti en polítiques de joventut. També ha assegurat que pujaran l’IRPF a qui cobri més d’un milió d’euros a l’any i perseguiran el frau fiscal.

El candidat socialista ha assegurat que Convergència i Unió demana una majoria excepcional per retallar amb llibertat i els ha comparat amb el Tea Party, l’ala més dretana del Partit Republicà dels Estats Units. I ha reivindicat el PSC com el partit de la gent que rebutja les retallades i també la independència. “Cal que els que vulguin implantar noves fronteres parlin clar. Nosaltres som els únics que estem contra les retallades i contra la independència”, ha dit.

Bustos reivindica el PSC

El candidat (i alcalde de Terrassa) Navarro ha estat precedit per l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos. Bustos ha reivindicat els socialistes com el partit que més ha fet avançar l’estat de benestar. Ha reconegut que “el carrer està fred” a les propostes socialistes però ha dit que “el partit s’ha de jugar”. En aquest sentit, també ha reconegut que arriben tard però que “per fi acabarà la sagnia humana dels desnonaments”. També ha intervingut la diputata sabadellenca Montserrat Capdevila.

Pere Navarro a Sabadell
Bustos, en la seva intervenció. Foto: J.d.A

Mig miler de persones han assistit a l’acte al pavelló del sud (Campoamor). Una gran cortina ha dividit la pista en dues parts i s’han establert cadires al voltant de l’espai des d’on ha intervingut Navarro. Malgrat que el seguiment dista molt del fet pel PSC en anteriors campanyes, segons la premsa que segueix la campanya ha estat un dels actes més massius fins el moment.

Foto portada: Pere Navarro, en la seva intervenció. Autor: J.d.A

Comments are closed.