Pablo Casado, en Sabadell, en diciembre de 2017. Autor. David B.

Pablo Casado (PP), sobre els ninots de Vic: “l’independentisme és violent”

El vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, assegura que “l’independentisme s’ha demostrat violent”. Casado ha aprofitat la imatge de set ninos penjats a una carretera de Vic per fer aquesta equivalència. El dirigent popular ha estat a Sabadell aquest matí, postulant al PP com l’única formació política mereixedora de confiança.

“Esperem que després del 21-D puguem sumar amb altres partits constitucionalistes per evitar veure escenes terribles com les de les carreteres de Vic. L’independentisme s’ha mostrat violent. Rovira mentia dient que hi hauria morts al carrer i en canvi ara veiem com alguns col·loquen figures amb el cap per avall amb les sigles d’alguns partits. No sé si voldrien que desapareguéssim de Catalunya. Alguns dels nostres dirigents han patit escraches, dianes pintades amb sang, alguns comerciants han tingut pintades amenaçadores. Tot plegat ens porta a èpoques fosques que crèiem passades”, ha assegurat. Casado ha parlat de “full de ruta de l’odi”.

La caiguda del cavall

En relació amb les declaracions dels exconsellers al Suprem, Casado creu que “alguns afiliats cauran del cavall i veuran com els han enganyat que acceptin el 155 com va fer Forcadell”.

Casado desconfia dels socialistes. Carrega contra les propostes de Miquel Iceta, i el convida abans a fer un “consorci d’idees” amb els seus companys de partit que una Hisenda pròpia que seria “insolidària” amb la resta d’Espanya. Tampoc preveu una quitança del deute públic català. “Ja ha dit la Comunitat Valenciana que ells anirien al darrera. És impropi d’un partit que es diu progressista”. Casado ha culpat la Generalitat del fet que els catalans paguin més impostos que la mitjana i assegura que és la factura del procés.

Iglesias, el nou instrument de Rufián

Respecte a Podem, els acusa de ser “el nou instrument del senyor Rufian”. “A vegades amb les impressores a vegades amb les esposes i ara amb Pablo Iglesias. Rufián fa un tuit i l’endemà Iglesias presenta un recurs contra un 155 que era necessari”. El dirigent popular acusa Colau de “complicitat” amb l’independentisme i a Iglesia de fer-li el joc.

Assegura que davant el “desastre” independentista, el PP ofereix recuperació econòmica i concòrdia.  I creu que qualsevol sortida a la situació política ha de deixar ERC fora de la Generalitat: “ja vam veure on ens van portar els governs tripartits de Maragall i Montilla. No hi ha alternativa que inclogui a ERC”.

Foto portada: Casado, aquest matí. Autor: David B. 

Comments are closed.