Foto portada: el regidor Lluis Monge, esquerra, i Paco Bustos, dreta. Autor: David B.

Paco Bustos deixarà el càrrec de regidor a Sabadell

Segons ha explicat aquest migdia la portaveu del PSC, Esther Niubó, els dos càrrecs públics condemnats per la peça Montcada del cas Mercuri deixaran de ser-ho en breu.

Així el regidor sense funcions del PSC a Sabadell, Paco Bustos, no acabarà el mandat i deixarà l’acta de regidor poc abans que finalitzi. Tampoc es presentava a la reelecció Maria Elena Pérez, alcaldessa de Montcada i Reixac i condemnada per prevaricació. Niubó ha assegurat que el PSC “acatarà” la decisió judicial, que respecten.

Totes les persones afectades per la resolució del TSJC ja han demanat ser suspesos de militància per no perjudicar el partit”, ha assegurat.

Paco Bustos va deixar les seves funcions orgàniques fa poques setmanes, ja que la federació Vallès Sud del PSC ha constituït una gestora formada pels alcaldes i candidats dels municipis. Per la seva part, Maria Elena Pérez va guanyar les primàries, estant ja imputada, però ara no es podrà presentar a la reelecció. “Serà el partit qui elegeixi, amb els mecanismes previstos, el proper candidat o candidata a aquesta alcaldia”, ha dit Niubó, qui ha finalitzat assegurant que “hem confiat en la seva innocència i estarem al seu costat si presenten recurs però és evidetn que la sentència és clara”.

Foto portada: Paco Bustos, en un ple recent. Autor: David B.

5 Comments