Foto portada: els membres de Podemos Eva Jíménez, Ramon Vidal (secretari general), Antonio Santamaria i Miguel Lopera. Autor: David B.

Podemos dóna llum verda a l’agrupació d’electors amb una participació del 17 per cent

  • 224 persones han pres part en el procés intern per decidir si es donava suport a l’agrupació d’electors.

  • El 86,55 per cent dels vots validen la proposta del Consell Ciutadà.

Els adherits a Podemos Sabadell han ratificat de forma àmplia la recomanació de la seva direcció, el Consell Ciutadà. Així el procés de votacions per internet per decidir si Podemos es presenta en forma d’Agrupació d’Electors a les municipals ha donat un resultat molt clar. La participació ha estat minsa.

En total han votat 224 persones en un procés dirigit a un cens de 1.288 adherits. La participació ha estat del 17,39 per cent. Sense anar més lluny, més de 400 persones van dir la seva en l’elecció del Secretari General i el Consell Ciutadà, fet durant el passat mes de desembre. Ara han participat menys de la meitat. La secretaria d’Organització de Podemos a nivell estatal va ampliar el període de votació 48 hores més de les previstes inicialment.

Sigui com sigui, la recomanació del Consell Ciutadà s’ha obert pas de forma clara. El 86,55 per cent dels votants (en total 193) han validat presentar-se com a agrupació d’electors. El 13,45 per cent dels votants han rebutjat aquesta opció (30 votants). Una persona ha votat en blanc.

3.000 avals

El Consell Ciutadà de Podemos s’ha reunit aquest dissabte per valorar els resultats. Ara se’ls gira feina ja que per presentar-se com agrupació d’electors han d’obrir una campanya per recollir avals presencials que hauran de ser validats. Pel volum de població de Sabadell, necessitaran 3.000 avals si volen concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Foto portada: membres de Podemos, amb Ramon Vidal (secretari general), segon per l’esquerra, fa unes setmanes. Autor: David B. 

One Comment