Podemos Sabadell. Autor: David B.

Podemos fa un cicle de presentacions als barris de Sabadell

Podemos, la formació política liderada per Pablo Iglesias que ha sacsejat el panorama polític estatal amb uns bons resultats a les eleccions europees, inicia aquest dimarts un cicle de presentacions als barris de Sabadell.

En un comunicat, el cercle local de Podemos vol donar a conèixer les línies del seu projecte polític. Per altra banda, vol acostar-se a la ciutadania i constituir seccions territorials als diferents barris de Sabadell, un dels elements que es va acordar en la segona assemblea del cercle local.

Les presentacions comencen aquest dimarts, al centre cívic de Can Deu (19 hores). Dimecres 17 de setembre es farà la presentació a la plaça Karl Marx, del barri de Torre-romeu. Divendres 19 de setembre la presentació es farà a la plaça de la Creu de Barberà. El 25 de setembre es farà una nova presentació, al pla de l’Amor, al barri de Els Merinals. També està pendent una presentació aquest mes de setembre al Parc d’Odessa de Can Llong.

El cercle local de Podemos continuarà presentant el seu projecte el mes d’octubre, els següents dies i als següents barris: 3 d’octubre a Sant Oleguer, 9 d’octubre a Sabadell nord, 17 d’octubre a Can Puiggener, 23 d’octubre a la Concòrdia i finalment el 31 d’octubre al Centre.

Foto portada: presentació de Podemos al centre cívic de Ca n’Oriac, el 18 de juliol. Autor: David B.

7 Comments