Foto portada: la cap de llista de Guanyem Sabadell - Sí se puede, Marisol Martínez. Autor: J.d.A.

Presentada la candidatura Guanyem Sabadell – Sí se puede

  • Marisol Martínez manté que és la candidatura “dels de baix i dels barris”.

  • Es presenten davant unes 120 persones al centre cívic de Torre-romeu.

Unes 120 persones han assistit aquest divendres a la presentació pública de la candidatura Guanyem Sabadell – Sí se puede, liderada per la portaveu d’EUiA a l’Ajuntament i coordinadora local d’aquesta formació al marge del seu partit.

Marisol Martínez lidera la llista de Guanyem Sabadell – Sí se puede, que ha presentat com la llista dels “de baix, obrera, pacifista, republicana i dels barris”. Martínez, regidora des de 2007, assegura que es marquen com a objectiu arribar a l’Ajuntament per “mostrar que es pot fer política de forma diferent”. La candidata ha presentat el seu programa, centrat en els drets socials.

Volem arribar a l’Ajuntamet no per asseure’ns i viure sinó per treballar per la gent, pels barris i des de baix, sense permetre que ningú s’endugui a la seva butxaca els impostos de la gent que els paga amb molt esforç. A Sabadell s’han pagat rellotges, s’han pagat sopars i s’ha pagat a molt vividor”, ha dit Martínez.

Asseguren que “no deixarem als joves al carrer i les places sense fer res i potenciarem les Cases d’Oficis”, posat l’administració “com un dels principals generadors d’ocupació”. Així mateix, creu que cal invertir en les “coses senzilles” com el manteniment dels barris i els espais públics, cosa que no s’ha fet darrerament al seu parer. “Tenim els barris abandonats”, diu. Critiquen la política d’externalitzacions de l’Ajuntament, per exemple quan va externalitzar la gestió del cementiri quan donava beneficis a l’administració. Així mateix, ha presentat la formació Guanyem Sabadell – Sí se puede com a animalista. “Perseguirem a aquells propietaris de mascotes que no treguin els excrements del carrer però serem molt bel·ligerants amb els maltractadors”. Entre les propostes hi ha la de permetre pujar al bus amb els animals si van amb corretja i morrió.

L’acte ha comptat amb la intervenció de mitja dotzena de candidats de la llista, com Miquel Soler, Laura Trives o Tony Domènech. Martínez ha destacat que la llista està farcida de representants sindicals, tant de CC.OO com de l’UGT, la CGT i Cobas.

Foto portada: la cap de llista de Guanyem Sabadell – Sí se puede, Marisol Martínez. Autor: J.d.A.

9 Comments