Presentació PDeCAT

Presenten el PDeCAT a Sabadell amb l’objectiu de governar la ciutat el 2019

Aquest divendres, el Racó del Campanar ha estat l’escenari de la presentació en societat del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT), hereu de l’antiga Convergència, tot just un any després del seu naixement.

A l’acte de presentació hi ha participat el portaveu del grup Municipal de CiU, Carles Rossinyol, la presidenta del PDeCAT a Sabadell, Mireia Figueras i la coordinadora General del Partit, Marta Pascal, entre altres membres i afiliats del partit. En aquesta posada de llarg de la formació a Sabadell, s’ha marcat com a objectiu ser la primera força a les eleccions municipals del 2019 i aconseguir el govern de la ciutat.

Figueras ha manifestat que tant ella com el seu equip tenen molt clar “les noves maneres de fer política. Creiem en el canvi, un canvi que en el PDeCAT sabem com fer-lo. Som un partit que ha nascut actualitzat i que cobreix i cobrirà l’espai del centre que els ciutadans necessiten”.

Sabadell mereix recuperar l’esplendor del passat i tornar a ser un referent per a la comarca del Vallès Occidental. Sabadell passa per un dels moments pitjors de la seva història i hem de ser capaços de donar-li la volta”, ha assegurat la presidenta local del partit.

Per la seva banda, la coordinadora general del partit, Marta Pascal, ha apuntat que “hem vingut a presentar el Partit Demòcrata a Sabadell ara que ja ha passat un any des del seu naixement, i ja està consolidat i amb un gran nombre d’associats. Durant aquest temps s’ha fet una feina extraordinària des de l’agrupació local, des de la comarca i des del grup Municipal”.

Pascal ha definit el partit com “absolutament compromès amb el procés polític què estem vivint, un partit que aposta per fer política d’una forma diferent i un partit centrat en les persones, on es pretén que els ciutadans visquin millor”. L’acte de presentació s’ha tancat amb una cantada d’havaneres, coca i rom cremat.

Foto portada: Marta Pascal, en un moment de la presentació. Autor: David B.

Comments are closed.