Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, Pol Gibert, Josep Ayuso i la regidora Anna Carrasco. Autor: David B.

El PSC demana diàleg amb SMATSA

El PSC demana diàleg amb l’empresa SMATSA per evitar més danys a la reputació de la ciutat i costos econòmics en processos judicials. Els socialistes eviten demanar la dimissió dels polítics investigats però sí demanen coherència als membres del govern.

El primer secretari del PSC i diputat al Parlament, Pol Gibert, parla de “dia trist” per Sabadell. El segon després que “l’alcalde reconegués que no hi ha projecte per la ciutat” a la Cambra de Comerç. El PSC tem que s’arribi al 2019 amb la ciutat “hipotecada” en diversos processos judicials en marxa, com contenciosos amb concessionàries. Consideren que Sabadell viu una situació “molt greu”, amb la reputació de nou malmesa i demanen reprendre el diàleg amb l’empresa.

“El govern no ha fet la feina que tocava”, com constituir una comissió tècnica i política per seguir el contracte, que no s’ha convocat en tres anys. “Abans es feien cada sis mesos”, manté el portaveu del PSC a l’Ajuntament, Josep Ayuso. En canvi, el govern ha “acusat i assenyalat” irregularitats. “Per què no han convocat l’organisme encarregat d’evitar aquestes situacions? El govern ha preferit acusar i qui acusa, també està sotmès a que l’acusin”.

Per a Ayuso el camí és seure i parlar amb tots els implicats.

Can Gambús

Gibert ha evitat demanar dimissions: “la nostra línia és que un imputat no ha de dimitir fins que no hi hagi obertura del judici oral”. El portaveu del PSC a l’Ajuntament, Josep Ayuso, sí demana “coherència”, per exemple en el compliment del codi ètic de la Crida. “No l’hem signat nosaltres ni ens correspon dir que han de fer però sí demanem coherència”, rebla Ayuso.

Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, Pol Gibert, Josep Ayuso i la regidora Anna Carrasco. Autor: David B.

Comments are closed.