Foto portada: Fernàndez (ERC), l'alcalde llegint la declaració, i Martínez (Guanyem). Autor: David B

Regidors demanen al ple la “llibertat dels presos polítics” Sànchez i Cuixart

L’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez s’ha colat al ple municipal extraordinari d’ordenances fiscals. Abans de començar el debat, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha llegit la declaració institucional aprovada per la Junta de Portaveus el passat dimarts, que condemna la decisió judicial. Bona part dels regidors s’han aixecat amb un cartell demanant la llibertat dels “presos polítics”.

Mentre Serracant llegia la declaració, els regidors d’Unitat pel Canvi, Esquerra Republicana, la Crida per Sabadell, CiU, Guanyem i els no adscrits Lluis Monge i Carles Bosch s’han aixecat amb un foli a la mà amb el missatge ‘Llibertat presos polítics. Sànchez. Cuixart’, dels que aquests dies s’han vist a desenes de parets de la ciutat. Els regidors socialistes també van donar suport a la declaració, però no s’han aixecat ni aguantat els cartells. Tampoc ho han fet els regidors de Ciutadans i PP.

Regidors del PSC, C's, el del PP i els no adscrits dempeus. Autor: David B.
Regidors del PSC, C’s, el del PP i els no adscrits dempeus. Autor: David B.

Un cop acabada la declaració, el ple per debatre els canvis als impostos i taxes municipals ha començat amb normalitat. No obstant, el tinent d’alcalde d’Economia, Juli Fernàndez (ERC) ha iniciat la seva intervenció amb un nou recordatori als presidents de les entitats sobiranistes.

Foto portada: Fernàndez (ERC), l’alcalde llegint la declaració, i Martínez (Guanyem). Autor: David B 

Comments are closed.