Foto: Joan Matarín (CDC), Montserrat Nebrera i Carles Rossinyol, aquest dimarts. Autor: O.Orriols.

Rossinyol (CiU) demana el vot responsable: “és molt difícil gestionar una ciutat amb persones amb discursos surrealistes”

Una seixantena de persones s’han donat cita aquest dimarts a la sala d’actes del casal Pere Quart amb un nou col·loqui organitzat per Convergència. El seu alcaldable, Carles Rossinyol, ha dialogat amb la comentarista política Montserrat Nebrera. Fa unes setmanes es va fer un acte similar amb la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals.

En aquest cas ho ha fet amb la professora Montserrat Nebrera, qui després de batallar amb Alícia Sánchez Camacho per liderar el PP a Catalunya i no treure cap diputat l’any 2010 amb la seva formació Alternativa de Govern, s’ha distanciat de la política activa. No obstant, fa uns mesos ja va participar en un acte organitzat pel Pacte Local pel Dret a Decidir de Sabadell. Ara ho ha fet amb Convergència i el seu alcaldable, Carles Rossinyol.

Tant Nebrera com Rossinyol aposten pel que anomenen projectes seriosos com alternativa als partits que han decebut els ciutadans.

A nivell municipal cal apostar per qui creiem que gestionarà millor i qui creiem que pensa en el bé públic si el que volem és que les coses millorin perquè cap llei ni control pot assegurar que les coses es facin bé”, ha explicat Rossinyol.

Nebrera ha assegurat que la fragmentació serà un problema pels consistoris i també per a Sabadell i creu que votar partits en calent no és un bon negoci:

La ràbia no és bona consellera, no permet veure si qui tenim davant ens ven un sopar de duro o una opció que ens interessa. La fragmentació és una mala notícia perquè dificulta que triomfin alternatives reals de model i duu a la paralització”.

Rossinyol s’ha mostrat preocupat pel futur, ja que creu que “és molt difícil gestionar una ciutat amb persones amb discursos surrealistes”. En aquest tema, ha defensat les concessions o externalitzacions de serveis, posades molt en dubte a Sabadell per diverses formacions progressistes. Tant Nebrera com Rossinyol han demanat a la ciutadania que actuïn amb responsabilitat amb la corrupció i no aprovin determinades pràctiques a les urnes.

Foto: Joan Matarín (CDC), Montserrat Nebrera i Carles Rossinyol, aquest dimarts. Autor: O.Orriols.

One Comment