CiU

Rossinyol (CiU): “La ciutat està feta una porqueria”

El principal grup de l’oposició, Convergència i Unió, exigeix el govern local que actuï per millorar el servei de neteja viària de Sabadell. La federació nacionalista considera que és molt millorable i denuncia que els carrers estan bruts i els contenidors sovint plens, especialment els caps de setmana.

CiU recorda que la concessió per la neteja viària i la recollida de residus és la principal del consistori, que cada any paga més de 18 milions d’euros a l’empresa Serveis Medi Ambient SA. A més, el contracte es va renovar fa poc més de dos anys, i per tant, s’està a l’inici de la concessió. El contracte és de 10 anys, prorrogable fins a 15. Un fet que, segons el portaveu de CiU, Carles Rossinyol, “hauria de facilitar que es puguin prendre mesures efectives”.

Els veïns de tots els districtes es queixen de l’acumulació de brossa i tot i que el problema és constant, el cap de setmana la situació és intolerable”, ha assegurat Rossinyol.

CiU creu que el servei està molt lluny de ser de qualitat i creuen que “la qualitat passa per no haver de suportar munts de brossa a cada cantonada”. Volen que el govern local (PSC) forci l’empresa a complir les condicions del contracte.

Els ajuntaments tenen moltes funcions però n’hi ha algunes que són inexcusables i imprescindibles per tenir la ciutat en condicions, la neteja és entre aquestes”, ha explicat Rossinyol.

Per finalitzar, Rossinyol manté que “amb una ciutat feta una porqueria no es pot anar enlloc; la situació és intolerable”.

Sánchez (Espai Públic) assegura que hi ha “molta gent incívica”

Per la seva part, el regidor d’Espai Públic, Cristian Sánchez (PSC) ha assegurat a Ràdio Sabadell que l’empresa concessionària compleix el seu contracte. “Si la ciutat està bruta és també perquè hi ha molta gent incívica que està embrutant”, manté el regidor. El responsable d’Espai Públic està satisfet amb el servei que presta l’empresa.

Foto portada: els regidors de CiU Jordi Font, Carles Rossinyol (portaveu) i Josep Beltran. Autor: J.d.A.

2 Comments