Foto portada: els regidors Jordi Font, Carles Rossinyol i Toni Font, aquest matí. Autor: J.d.A.

Rossinyol mostra el seu compromís personal per fer de l’ajuntament de Sabadell “el paradigma de la transparència”

El candidat a l’alcaldia de CiU, Carles Rossinyol, assegura que “ha arribat l’hora de posar al capdavant de l’Ajuntament gent amb capacitat”, com les que, a parer seu, representa l’equip de la federació nacionalista.

En aquest sentit, Rossinyol ha posat en valor les seves dues dècades d’experiència a la Sindicatura de Comptes i també la seva tasca a la Diputació, on ha aconseguit doblar els recursos transferits als consistoris malgrat la caiguda d’ingressos. “Em comprometo personalment a fer de l’ajuntament de Sabadell un paradigma de la transparència i la bona gestió”, ha assegurat.

De cara a les municipals de maig, Rossinyol assegura que la ciutat i el consistori necessiten un nou punt de vista ja que “venen temps difícils i amb ganes només no val”. En aquest sentit, posa la qualificació acadèmica i professional com a valor de la candidatura. “Tenim per davant anys de reconstrucció de la ciutat i d’empenta per recuperar la qualitat de vida dels nostres ciutadans”, ha assegurat.

La federació nacionalista ha presentat les perspectives per l’any, marcat per les municipals de maig. Marquen com a objectiu ser la llista més votada, volen captar fins ara socialista que han quedat “orfes” i no es mostren preocupats per l’efecte Podemos. En canvi, admeten que tenen vasos comunicants amb Esquerra Republicana “que segur que entren al consistori”. “Viurem un any de canvis”, ha dit Rossinyol, fent palès que el govern actual “ha paralitzat la ciutat a causa dels seus problemes interns”. “Com es pot governar una ciutat de més de 200.000 habitants si no es té la casa endreçada?”, s’ha preguntat. CiU també s’ha desmarcat de la resta de l’oposició.

Ens hem quedat sols sovint perquè hem fet propostes constructives. Fins ara s’ha pensat molt en termes partidistes i poc en la ciutat. Nosaltres sempre hem fet coses diferents. Fins i tot amb el cas Mercuri vam donar una sortida al govern. Posant condicions. Però a falta de tres anys de mandat no podíem paralitzar la ciutat”, ha acabat l’alcaldable.

Rossinyol es presentarà a les eleccions per tercera vegada. L’any 2007 CiU va ascendir i va aconseguir cinc regidors, que va mantenir l’any 2011.

Comments are closed.