obres passeig

Rossinyol sobre les obres del Passeig: “Ja n’hi ha prou”

El portaveu de Convergència i Unió, Carles Rossinyol,  ha demanat al govern municipal celeritat en les obres i  que els treballs del Passeig finalitzin com a màxim el mes d’octubre, data final d’adjudicació de l’obra.

Rossinyol ha assegurat que si el “govern municipal té voluntat es pot complir el calendari d’obres acordat”. Si s’aporten més recursos fins i tot es podria enllestir l’obra “abans de la data” que figura al contracte d’adjudicació del projecte d’obres i ha subratllat que l’Ajuntament té capacitat suficient perquè faci complir el termini”.

CiU ha acusat al govern municipal de “desídia” en la realització de les obres i un desinterès envers les els problemes dels comerciants causats per les obres. Rossinyol ha manifestat que l’Ajuntament hauria de “compensar” d’alguna manera tot el que han patit els comerciants amb tots aquests anys, ja sigui amb rebaixes fiscals o ajuts d’altre tipus.

Aparcament del centre

Tanmateix el portaveu de CiU a l’ajuntament de Sabadell, ha manifestat que l’ajuntament hauria de “rescatar la concessió” de l’aparcament de la plaça Doctor Robert, unificant-lo amb el nou aparcament de l’estació dels Ferrocarrils, aconseguint una sola gestió per als dos aparcaments.

Finalització de les obres

Aquest mateix divendres, el tinent d’alcalde de l’ajuntament Sabadell, Josep Ayuso, ha manifestat el seu compromís que “les obres del passeig quedaran finalitzades el proper 15 de novembre (amb un parell de setmanes de marge per si hi hagués alguna incidència), i que el passeig estarà a ple rendiment per a la propera campanya nadalenca”. Ayuso ha assegurat que així ho va traslladar en la darrera i tensa reunió mantinguda amb els comerciants del centre.

Foto portada: Estat de les obres, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.