Sabadell Guanyarà

Sabadell Guanyarà constata el seu “fracàs”

El grup impulsor de la candidatura ciutadana Sabadell Guanyarà ha constatat el seu “fracàs en l’intent de convèncer els principals partits locals de donar suport a una candidatura ciutadana de ruptura i responsabilitat”. El col·lectiu creu que les posicions d’ICV-EUiA i Podem fan “inviable” una candidatura ciutadana amb el seu suport.

Finiquitat l’objectiu inicial, que era configurar una candidatura ciutadana al marge de les sigles dels partits polítics, i també l’objectiu més concret (una llista que englobés supors d’ICV-EUiA, Podemos, Sabadell Guanyarà i Procés Constituent) ara obriran un període d’exploració de noves possibilitats, sense descartar presentar-se.

A finals de gener va complir el termini que el grup impulsor de Sabadell Guanyarà es va donar per aconseguir suports. Després de “desenes de reunions” han vist com “no vàrem valorar prou la feblesa i fragmentació de la situació de l’esquerra local, que sembla ens ha vist més con una espècie invasora que com una oportunitat d’innovar i generar nous objectius de ciutat”.

Tot i així, creuen que la proposta va ser encertada i valoraran si presentar una “candidatura ciutadana pròpia” a la vegada que mantindran trobades amb formacions polítiques, entitats i grups de ciutadans.

Foto portada: presentació del grup impulsor de Sabadell Guanyarà, fa uns mesos. Autor: J.d.A.

 

4 Comments