Sabadell Guanyarà

Sabadell Guanyarà suspèn les seves activitats

Un dels col·lectius que va intentar articular una candidatura ciutadana a Sabadell, Sabadell Guanyarà, ha anunciat aquest dijous que suspen les seves activitats després de la formació del nou govern. Consideren que s’ha evitat el continuïsme.

El col·lectiu Sabadell Guanyarà manté que en aquestes darreres eleccions municipals hi havia un doble objectiu. En primer lloc, evitar el continuïsme, és a dir, que el PSC continués governant el consistori. S’ha aconseguit amb els vots d’Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell i Guanyem, que han fet alcalde Juli Fernàndez (ERC).

En segon lloc calia garantir la governabilitat i centrar-se en les necessitats de la ciutadania. En aquest sentit, creuen que ERC i la Crida i el pacte de govern amb vuit regidors i alcaldia rotatòria té una tasca complicada i lenta per endavant.

Partim de la inèrcia d’una dinàmica viciada per l’anterior estil de govern, i també sovint per l’escepticisme i la desafecció de molts ciutadans amb les institucions. De tot els reptes que hem assenyalat en els darrers mesos, sens dubte el primer i principal és el del propi govern, sense el qual no es podran abordar la resta. Ho hem destacat sovint en l’intent -no reixit- de configurar una candidatura veritablement ciutadana oberta als partits polítics”, asseguren en un comunicat.

Animen el nou govern a bastir una majoria àmplia i sòlida a l’interior de l’Ajuntament, amb la resta de forces i els treballadors municipals, i amb la ciutadania organitzada i els diversos grups socials.

Amb aquest comunicat, Sabadell Guanyarà suspèn les seves activitats i pronunciaments “fins a nou avís”.

Foto portada: presentació del col·lectiu, la passada tardor. Autor: J.d.A.

No Comments