Sánchez arrasa en les primàries socialistes amb el 83 per cent dels vots a Sabadell

Pedro Sánchez va obtenir el 83 dels vots de l’agrupació socialista de Sabadell en les primàries celebrades aquest diumenge. Com estava previst, el candidat madrileny ha arrasat a Catalunya, molt per sobre dels altres dos candidats, Susana Díaz i Patxi López.

EL madrileny Pedro Sánchez tornarà a ser secretari general del PSOE després de guanyar les primàries aquest diumenge amb un 50 per cent dels vots. Sánchez s’ha imposat a l’aparell del PSOE, bolcat amb Susana Díaz, mentre que Patxi López ha obtingut un 10 per cent dels vots totals. La presidenta andalusa ha tingut menys vots que avals.

A Sabadell, la victòria de Sánchez ha estat aclaparadora. Dels 220 vots totals, Sánchez en va obtenir 182 (un 83 per cent), mentre que Díaz va tenir 25 (un 10 per cent) i l’exlehendakari 13 vots (un 5 per cent). La participació de la militància socialista a Sabadell ha estat al voltant del 70 per cent, segons fonts del partit.

Clara victòria a Catalunya

A nivell català, Sánchez ha arrasat també, amb un 80 per cent dels suports. De fet, qui ja va ser líder dels socialistes ha guanyat a la majoria de federacions socialistes, molt per sobre de Díaz, que només ha guanyat a Andalusia i Aragó. Per la seva part, López ha estat el candidat més votat a Euskadi.

Foto portada: Sanchez, fa unes setmanes a Campoamor. Autor: David B.

Comments are closed.