Maties Serracant. Autor: David B.

Serracant: el govern està posant les bases de Sabadell per a una dècada

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, assegura que el govern municipal ha “recosit” les seves discrepàncies en el procés sobiranista per fer prevaldre els elements comuns. Serracant defensa que “s’estan posant les bases per una dècada i passar d’una ciutat sense projecte a una ciutat amb projecte”. L’alcalde defensa els canvis en la circulació i la mobilitat. Assegura que el quatripartit intensificarà la seva atenció als barris.

Serracant ha recuperat una tradició que tots els alcaldes han mantingut, amb l’única dels dos anys del republicà Juli Fernàndez que la va cancel·lar: la trobada amb els mitjans de comunicació abans de nadal. En la trobada ha fet un balanç de la gestió del govern, i dels seus primers encara no arriba a cinc mesos com alcalde.

El cap de llista de la Crida per Sabadell manté que el govern està “intensificant” la seva acció i que “estem posant el focus en l’escala petita, en els barris, escoltant més les associacions i responent-los de forma més efectiva”. Així ha destacat les 1.700 reparacions dutes a terme durant l’any, que es mantindran durant el 2018. “S’observen les primeres evidències de l’acció de govern malgrat que hi ha problemes enquistats”, reconeix. S’ha compromès a presentar el calendari de la reforma de la mobilitat al centre després de les vacances nadalenques. D’altra banda, ha destacat que el govern posarà el focus a l’atenció a les comunitats, amb nous òrgans de relació per solventar els problemes de convivència. Així s’ha creat l’Àgora Nord o un grup de treball a Torre-romeu. Ha destacat la descentralització dels actes de la Festa Major, l’Aplec de la Salut o les nadalenques.

En un altre ordres de coses, ha posat en valor l’aposta per repensar la ciutat des de la vessant comarcal, i ha assegurat que “estem posant les bases pel proper deceni: d’una ciutat sense projecte a una ciutat amb projecte”.

Sense novetats a Cal Balsach

En quant a les polèmiques de l’any, Serracant ha defensat que “estan arribant” les millores materials i de recursos a la Policia Municipal, després de les queixes dels sindicats al cos. En quant al procés judicial de Cal Balsach, pel qual se l’investiga, assegura no tenir novetats. “Estem a l’espera que el jutge digui si s’arxiva el cas o es va a judici. Que s’allarguin els procediments no beneficia ningú”, ha assegurat.

Foto portada: Serracant, aquest dimecres. Autor: David B. 

Comments are closed.