Foto portada: Maties Serracant i Juli Fernàndez. Autor: David B.

Serracant serà alcalde de Sabadell el 25 de juliol

Ja se sap el calendari del relleu a l’alcaldia. L’actual alcalde, Juli Fernàndez, ja ha registrat la seva renúncia, obrint així els terminis legals. El ple municipal de renúncia serà aquest dijous, 20 de juliol. El cap de llista de la Crida per Sabadell, Maties Serracant, serà investit alcalde el proper dimarts, 25 de juliol. Dijous 27 hi haurà el ple ordinari de juliol.

Fernàndez i Serracant han explicat el calendaris, acompanyats pels tinents d’alcalde Joan Berlanga (Unitat pel Canvi) i Marisol Martínez (Guanyem). El ple de renúncia de Juli Fernàndez com alcalde serà a partir de les 18 hores d’aquest dijous. Poques hores abans, Fernàndez inaugurarà, després d’una dècada d’obres, l’entrada en funcionament de les tres noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la Creu Alta, la plaça d’Espanya i el parc del Nord. Al vespre deixarà l’alcaldia.

Berlanga, Serracant, Fernàndez i Martínez. Autor: David B.
Berlanga, Serracant, Fernàndez i Martínez. Autor: David B.

Per la seva banda, el ple d’investidura de Serracant serà dimarts 25 de juliol, també a les 18 hores. El cap de llista de la Crida per Sabadell assegura que vol donar “continuïtat” a les polítiques del govern, assegurant (malgrat algunes cares llargues) que hi ha “il·lusió renovada”. Ha agraït el suport i la confiança dels quatre socis de govern, anunciant que poden haver “canvis” per donar continuïtat.

Serracant no ha avançat res sobre la nova organització del govern, emplaçant a noves compareixences abans de la investidura, amb l’horitzó “d’entomar el retorn de vacances amb capacitat executiva”. D’altra banda, el futur alcalde ha fet palès que els socis de govern no estudien un nou canvi d’alcalde abans que acabi el mandat, ja que l’acord de govern “és el que és i no s’ha esmenat”. El pacte parla textualment “d’un relleu a meitat de mandat”.

Foto portada: Maties Serracant i Juli Fernàndez. Autor: David B.

Comments are closed.