Foto portada: Rosa Roig, Ramon Espadaler i Toni Font, aquest matí al Mercat Central. Autor: J.d.A.

Toni Font deixa Unió Democràtica

El regidor de Convergència i Unió a l’ajuntament de Sabadell i fins ara vicesecretari general d’Unió Democràtica de Catalunya, Toni Font, s’ha donat de baixa de la formació democristiana. Acaben així dues llargues dècades de militància, sempre vinculat al lideratge de Josep Antoni Duran i Lleida.

Segons ha assegurat a iSabadell, Font va presentar la petició de baixa la setmana passada però fins aquest dilluns no s’ha fet públic el seu adéu al partit polític on ha militat durant més de 20 anys. Font era vicesecretari general d’Unió i havia estat un dels principals col·laboradors de Duran i Lleida. Va ser diputat al Parlament entre els anys 2012 i les eleccions del 27 de setembre de 2015. És el càrrec orgànic més alt que s’ha donat de baixa d’Unió Democràtica de Catalunya després de la ruptura amb Convergència Democràtica i els fracassos democristians a les eleccions al Parlament del setembre i a les generals de desembre. De fet, Font era el número 3 d’Unió.

Font és també regidor per CiU des de l’any 2007 a Sabadell. El regidor ha confirmat a iSabadell que seguirà amb la seva acta de regidor dins la formació nacionalista, tot i que ara no tindrà militància partidista i serà independent.

Foto portada: Toni Font, a la dreta, amb el líder d’Unió Ramon Espadaler, durant la campanya de les eleccions generals. Autor: J.d.A.

One Comment