Anella Verda Sabadell - Castellar

Unitat pel Canvi i ICV Castellar volen crear l’Anella Verda Sabadell-Castellar

Els candidats ecosocialistes de Sabadell i Castellar s’han compromès a potenciar l’entorn natural entre els dos municipis. És el projecte que anomenen Anella Verda de Sabadell-Castellar i que parteix de l’oposició al Quart Cinturó.

El Quart Cinturó, tal com estava previst en els calaixos del ministeri de Foment, travessa bona part dels indrets naturals entre Sabadell i Castellar, que a més són dels més fràgils de la zona. En aquest sentit, l’alcaldable d’Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga, i el cap de llista d’ICV a Castellar, Daniel Martínez, asseguren que cal preservar l’entorn natural fent el que anomenen Anella Verda Sabadell-Castellar: un projecte comú entre els dos municipis per articular els plans de forma coordinada i creant una marca reconeguda per la ciutadania, incloent també la gestió natural i agrícola dels dos municipis.

Creuen que el riu Ripoll i la seva llera així com les zones agrícoles dels voltants han de considerar-se com un espai estratègic per establir una zona natural i de lleure però també per motius hidrològics, biològics, patrimonials i de qualitat de vida. En el fons, volen que totes les actuacions que es facin al voltant del riu Ripoll s’adaptin a aquestes premisses.

Foto portada: Berlanga i Martínez, al torrent de Colobrers. Autor: cedida.

Comments are closed.