Foto portada: membres de la llista a la plaça Joan Oliu. Autor: J.d.A.

Unitat pel Canvi insisteix que és una candidatura de “ruptura”

La coalició Unitat pel Canvi a Sabadell (ICV, EUiA i dirigents de Podemos a títol individual) aprovarà la totalitat de la seva llista electoral el proper dissabte al centre cívic de Sant Oleguer. El seu cap de llista, Joan Berlanga, posa en valor l’aposta com un “espai de confluència nou”.

Diversos membres d’Unitat pel Canvi han presentat el seu equip aquest dimarts a la plaça de Joan Oliu, al Centre. Berlanga manté que és una “bona notícia” haver aconseguit “una candidatura de confluència”.

Superem les sigles, els lideratges i no som una suma de sigles sinó un nou espai polític. A partir del 24 de maig volem ser la corretja de transmissió del carrer a la institució. Volem ajudar a tancar una etapa, l’etapa Bustos. I volem augmentar la participació a la ciutat”, ha dit Berlanga.

El cap de llista ha posat en valor el codi ètic, que limita els mandats dels càrrecs públics a dos (excepcionalment tres), el sou al triple del que cobri la persona amb sou més baix a la corporació i la rendició de comtes a l’assemblea, que es faria de forma periòdica. “Som una candidatura de ruptura: no volem cap persona que hagi tingut vinculació amb els governs de Manuel Bustos”, ha dit Berlanga.

La membre de la candidatura Elena Hinojo ha presentat el procés que s’ha fet per escollir els candidats als barris. Han participat unes 300 persones i s’han inscrit unes 500 persones al registre de dades. Edu Navarro ha anunciat que dissabte vinent es farà una nova assemblea al centre cívic de Sant Oleguer on s’escollirà tota la llista electoral i es determinarà el seu ordre.

Foto portada: membres de la llista a la plaça Joan Oliu. Autor: J.d.A.

20 Comments