ciutadans penjant cartells a l'Ajuntament. Autor: David B.

Uns 200 sabadellencs participen en l’enganxada massiva de cartells

A les 9 de la nit, la plaça Sant Roc ha estat el punt de trobada de ciutadans que han estat convocats a través de les xarxes i que han respost preparats amb cartells impresos a casa i amb material divers per enganxar-los pel major nombre possible d’espais de la ciutat.

Unes 200 persones han participat en la resposta ciutadana d’empaperar els carrers. Aquesta iniciativa ha sorgit espontàniament a causa de les intervencions de la Guàrdia Civil de material pel referèndum de l’1-O (més info: La Guàrdia Civil intervé material de l’1-O en una empresa de la Zona Hermètica).

Una de les precursores de la iniciativa, Núria Castells, ha explicat que “com que hi havia el moviment empaperem.cat hem decidir fer una convocatòria als amics i coneguts a Sabadell via Twitter i Whatssap i hem quedat molt parats perquè ha vingut molta gent”.

Avui ens hem trobat amb una qüestió espontània i nosaltres ho hem acompanyat. La ciutadania respon davant de visites de segons quins cossos policials que busquen coartar la llibertat dels catalans i la ciutadania respon amb aquest moviment”, ha manifestat el coordinador de Sabadell per la Independència (SBDxI), Francesc Baró.

Abans de començar l’enganxada massiva dels cartells, Àlex Fenoll ha explicat alguns consells als assistents per si es troben amb algun tipus de conflicte durant l’enganxada. Acte seguit, en diversos grups, els convocats han anat enganxant cartells a la plaça Sant Roc i els seus voltants.

Foto portada: ciutadans enganxat cartells a la façana de l’Ajuntament. Autor: David B.

Comments are closed.