Foto portada: captura del butlletí editat per UpC.

UpC explica amb 5.000 butlletins la història de “l’incompliment” del pacte de govern

La segona força més votada a les eleccions municipals de 2015, Unitat pel Canvi, ha editat 5.000 còpies d’un butlletí informatiu amb motius dels dos anys de l’entrada de la coalició a l’executiu municipal. En la publicació, de quatre anys, s’abunda en “l’incompliment” del relleu a l’alcaldia, entre altres qüestions.

Unitat pel Canvi va entrar al govern local al novembre de 2015. El passat estiu esperaven accedir a l’alcaldia, a través del seu portaveu municipal, Joan Berlanga. Però no va ser així i finalment UpC va acabar donant suport a la investidura de Maties Serracant per garantir el relleu del republicà Juli Fernàndez. La coalició entre ICV, EUiA i militants de Podem van renunciar a l’alcaldia, que no tenia consens dins del govern, donant suport al candidat de la Crida, i es van mantenir dins del govern.

5.000 còpies

Ara, amb motiu dels dos anys de l’entrada a l’executiu, han editat un butlletí, del que se’n repartiran almenys 5.000 còpies, segons fonts del partit. La publicació té quatre pàgines i destina un espai destacat, una quarta part, a la “història d’un incompliment” capítol a capítol. En el text s’esmenta que “ERC i Guanyem van començar les negociacions per escollir un nou alcalde amb voluntat de no complir allò acordat” i acusen els republicans de “bloquejar la negociació”.

Foto portada: Eduard Navarro, Joan Berlanga, Ramon Vidal i Elena Hinojo, aquest matí. Autor: J.d.A.
Els regidors d’UpC Eduard Navarro, Joan Berlanga, Ramon Vidal i Elena Hinojo, fa uns dies. Autor: J.d.A.

La resta de fulls estan dedicats a l’acció de govern d’UpC, que té les carteres d’Educació, Sostenibilitat, Treball i Empresa, Transparència, Salut i des de l’estiu Recursos Humans. També des de l’estiu Berlanga és el portaveu del govern local. D’altra banda, el butlletí també serveix per vincular la marca d’UpC al seu referent nacional, Catalunya en comú, que es presentarà a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre amb el sabadellenc Xavier Domènech com a cap de llista. El butlletí es repartirà en diferents punts de la ciutat, com l’estació ‘Sabadell Nord’ de Renfe i FGC i l’estació ‘Plaça Major’.

Foto portada: captura del butlletí editat per UpC.

 

Comments are closed.