Carles Rossinyol - Toni Font. Autor: David B.

Vist el superàvit, el PDeCat demana baixar impostos

El Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCat) de Sabadell demanarà al ple baixar la pressió fiscal ja que l’equip de govern “és incapaç de gestionar la totalitat dels diners” que la ciutadania posa en les seves mans.

El portaveu del grup municipal de CiU, Carles Rossinyol, manté que l’actual govern local no sap gestionar el pressupost i que per això hi ha un superàvit de 34 milions que s’ha d’usar per amortitzar deute enlloc de destinar-lo a les inversions previstes inicialment. Segons el seu relat, si hi ha superàvit és que s’han pagat més impostos dels que calen:

L’Ajuntament no és una empresa que ha de generar beneficis, sinó que ha de destinar tots els diners a donar serveis públics”, manté el posconvergent.

Per això, considera un “escàndol” no gastar els 20 milions de superàvit i ara demanar-ne 15 de nous mitjançant préstecs. “El 2016 ja teníem aquests diners però la manca de gestió farà que els haguem destinar a tapar deute i ara, per fer nous projectes, haurem de pagar interessos”. Per tot plegat, el PDeCat portarà al ple una proposta per rebaixar l’Impost de Béns Immobles, la plusvàlua i l’impost de construccions i obres.

Foto portada: els regidors del grup de CiU Carles Rossinyol i Toni Font. Autor: David B. 

Comments are closed.