Xavi Guerrero

Xavi Guerrero (Espai Públic): ”La Zona Hermètica tancarà abans de l’hivern”

Dimarts 31 de maig és el darrer dia en què els bars i les discoteques de la Zona Hermètica del barri de Gràcia podran obrir de forma totalment legal, ja que es veuen afectats pel Pla Especial del barri.

El regidor d’Espai Públic, Xavi Guerrero (ERC), ha explicat que el Pla Especial és molt restrictiu i ha assegurat que els locals podran recórrer però no hi ha alternativa al tancament perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya així ho ha manifestat a través d’una sentència”. Guerrero ha afegit que “el proper hivern tots, o la majoria, de locals de l’Hermètica hauran tancat”.

Sancions administratives

El regidor d’Espai Públic, ha manifestat que “tot i caducar la llicència aquest dimarts les sancions administratives no arribaran de forma immediata” i ha assegurat que “a la Zona Hermètica s’hi respirarà normalitat i que no hi haurà cap canvi en els propers dies”.




Guerrero ha explicat que “obrirem un expedient a tots els locals al mateix temps que serà molt garantista i que pot trigar mesos a executar-se si presenten un recurs”.

Foto portada: Xavi Guerrero atenent als mitjans. Autor: David B.

Comments are closed.