Renfe ofereix informació en temps real dels trens de Rodalies de Barcelona

Des d’aquesta segona quinzena de juliol, l’aplicació per a dispositius mòbils Renfe Cercanías ofereix informació en temps real dels horaris de pas dels serveis de rodalies de Barcelona, les properes circulacions, així com l’andana d’estacionament dels trens.

Amb aquesta millora, l’aplicació mòbil actualitza el seu format per tal d’oferir informació actualitzada i immediata dels minuts que manquen per l’arribada dels propers trens del servei de rodalia de Barcelona. A partir de 30 minuts, es continua oferint la informació de les properes circulacions indicant l’horari d’arribada a l’estació. D’aquesta manera, els clients del servei poden conèixer quants minuts queden per la propera circulació i l’andana on té previst aturar-se el tren.

A més, l’aplicació també ofereix els detalls sobre l’accessibilitat dels trens o les connexions entre les diferents estacions de Rodalies informant de l’estació d’enllaç així com de l’horari d’arribada i sortida de cada tren. Aquestes millores a la informació s’aniran incorporant als propers mesos també a l’app de Rodalies de Catalunya.

Foto portada: un tren de Rodalies RENFE a Sabadell Sud. Autor: David B.

Comments are closed.