Foto portada: Berlanga (dreta), visitant un casal. Autor: Ajuntament / cedida.

L’Ajuntament va finançar per primer cop casals de nadal a infants en risc

L’ajuntament de Sabadell ha ofert 370 places a casals de nadal per a infants en risc d’exclusió. Segons l’executiu municipal, per primera vegada el consistori ha finançament totalment el cost dels casals. El govern manté que l’experiència ha estat positiva i que la voluntat és repetir la iniciativa en propers períodes de vacances per promoure la igualtat d’oportunitats.

Els casals es van dur a terme entre el 22 de desembre i el 8 de gener. El tinent d’alcalde d’Acció Social i regidor d’Educació, Joan Berlanga (UpC), va mantenir que “en general la valoració que fem és molt positiva perquè gracies a aquesta iniciativa i a la feina dels esplais, 370 infants i joves en risc d’exclusió social  han gaudit d’activitats de lleure durant aquestes vacances”.

L’Associació Juvenil Esquitx, el CAE La Llar del Vent, l’Associació Esportiva Can Deu, l’Associació Juvenil Secunde, la Ludoteca Margarida Bedós, l’Esplai La Baldufa, el grup d’educació en el lleure Pandora i l’Esplai la Masia han ofert places per a infants amb dificultats.

Foto portada: Berlanga (dreta), visitant un casal. Autor: Ajuntament / cedida.

Comments are closed.