L’Ajuntament construirà una cinquantena d’habitatges públics de lloguer al Centre i la Creu Alta

Solar Zurbano Carretera Barcelona

L’Ajuntament construirà a partir d’aquest any dues promocions d’habitatges públics de lloguer, un amb una vintena de pisos a la carretera de Barcelona, i un altre edifici al barri de la Creu Alta que comptarà amb una trentena de pisos.

El govern destinarà 3,2 milions d’euros a fer una nova promoció d’habitatges, inclosa dins del pla d’inversions  extraordinari de 15 milions d’euros (més info: Pla extraordinari d’inversions de 15,6 milions: Centre, Parc del Nord, autobusos, HPO, Pla Director de l’Aigua…) Està previst que la primera licitació es faci durant aquest any i es duran a terme des de l’empresa municipal VIMUSA. El regim de tinença d’aquests habitatges seran en lloguer sense dret a compra, ja que com ha explicat la regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, “són de patrimoni públic”.

El tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant, ha manifestat que “el govern està compromès amb la millora de l’habitatge públic i per fer-ho utilitzarà el patrimoni de sòl del que disposa l’Ajuntament”.

Habitatge - Gloria Rubio i Maties Serracant

Glòria Rubio i Maties Serracant, en la presentació d’aquest matí. Autor: David B.

La primera promoció que es farà en una parcel·la de 500 metres quadrats, situada al barri del Centre, a la carretera de Barcelona cantonada amb el carrer Zurbano. Aquesta primera edificació comptarà amb 21 habitatges. La segona promoció estarà al carrer Francesc Layret amb el carrer Piferrer, al barri de la Creu Alta, aquesta promoció comptarà amb 32 habitatges.

Parc de més de 1000 habitatges

Sabadell compta amb una oferta de 945 habitatges en règim de lloguer als que se li sumaran aquests 52 nous habitatges. D’altra banda compta amb 265 habitatges destinats a l’emergència social. Actualment l’Ajuntament te més de 500 sol·licituts de lloguer d’habitatge públic.

Foto portada: solar on es construirà la primera promoció. Autor: David B.

, , , ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Deixa aquí la teva opinió. Si us plau, sigues educat. Pots veure aquí les condicions per participar: http://bit.ly/1iEaAG1. Si no les segueixes, no podrem publicar el comentari. La teva adreça de correu no serà visible aquí.