Cursa AECC Sabadell

1.300 persones corren contra el càncer

La primera edició de la cursa ‘Corro contra el càncer’ s’ha tancat amb èxit. La prova, amb 1.300 inscrits, s’ha disputat aquest diumenge al parc de Catalunya, amb un circuit de cinc quilòmetres. Segons l’organització, s’han recaptat més de 10.000 euros que aniran a l’Associació Espanyola contra el Càncer. En la part esportiva, Benito Ojeda i Raquel Gutiérrez han estat els guanyadors.

A part del preu de la inscripció, de cinc euros per participant, cal sumar les aportacions voluntàries d’alguns ciutadanas i també d’empreses de la ciutat. El fons aniran destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), en tres línies que ofereix: prevenir la malaltia sensibilitzant la població, finançant la recerca i també millorant l’atenció als malalts de càncer.

L’associació ha valorat la iniciativa Corro contra el càncer com “tot un èxit”. L’impulsor de la carrera ha estat el dissenyador audiovisual de 30 anys Lluis Domingo, que va patir un càncer de colon fa un any. En declaracions a Ràdio Sabadell, Domingo ha dit: “la pròxima edició serà més gran i permetrà que hi hagi més inscrits per mobilitzar encara més la ciutadania”. Domingo defineix la iniciativa com a “molt maca”.

En la part esportiva, el guanyador masculí ha estat Benito Ojeda, un clàssic de les curses populars, seguit de David Guiamet. En categoria femenina, ha guanyat Raquel Gutiérrez i Montse Galvany ha quedat segona.

Comments are closed.