Mani Sabadell Sanitat

Març calent en defensa de la Sanitat Pública al Vallès

  • Els dies 9, 16 i 23 de març hi haurà xerrades sobre l’afectació de les retallades a la sanitat.

  • Es preveu una mobilització comarcal el 31 de març.

La Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública ha fet diverses reunions per preparar un calendari informatiu i de mobilitzacions en defensa del sistema sanitari públic, que consideren en perill per les retallades pressupostàries.

Aquest dilluns s’ha reunit de nou la Plataforma, formada per representants polítics, sindicals i d’entitats de Sabadell i d’altres municipis de la comarca. En aquesta reunió s’ha decidit fer un calendari d’accions informatives a diversos punts de la ciutat. Segons el que facilita la Plataforma, és el següent:

· El 9 de març, al casal cívic de Campoamor els doctors Roger Bernat i Marta Carrera, del col·lectiu ‘Metges indignats de Bellvitge’ faran una exposició general sobre l’afectació de les retallades en salut al sistema públic. També hi participarà el professor en Ciències de la Salut a la Universitat de Toronto (Canadà). Carles Muntaner.

· El 16 de març, al casal Pere Quart Antoni Barberà, metge internista, ciutadà i secretari de Dempeus per la Sanitat Pública parlarà especialment sobre la Iniciativa Penal Popular, que vol dur als tribunals aquells casos de ciutadans afectats de forma greu per les incapacitats del sistema i personar-se “contra els responsables del deteriorament de la sanitat catalana”, segons asseguren al seu web.

· El 23 de març, en aquest cas, al centre cívic de Ca n’Oriac, de nou els doctors Bernat i Carrera faran una explicació de les retallades sanitàries.

Sanitat Pública Vallès
Una de les reunions de la Plataforma al casal Pere Quart, el mes passat.

Totes les conferències són en divendres i donaran inici a les 19.30 hores. Segons han assenyalat fonts de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública a iSabadell, ja està prevista una mobilització unitària pel 31 de març. Cal veure encara en quina forma es materialitza.

Comments are closed.