Sant Pau de Riu-sec es converteix en realitat amb Leroy Merlin a Sabadell

  • El gegant francès obre a Sabadell el primer comerç del projecte Sabadell Parc Empresarial.

  • Han invertit 23 milions, preveuen facturar 29 el primer any i hi treballaran 150 persones.

Leroy Merlin obre portes aquest dimecres a Sabadell. L’alcalde de la ciutat, Manuel Bustos, i directius del gegant fracès del bricolatge han inaugurat la botiga tallant la cinta al migdia. Els clients que tinguin la tarjeta podran entrar a partir de les cinc de la tarda i la resta del públic a partir de demà.

Bustos ha saludat un per un els nous contractats per l’empresa, mentre que bona part de la plantilla ha estat acompanyada de familiars i amics. En els parlaments, el director de la botiga, Rodolgo Casero, ha agraït la plantilla l’esforç fet per poder obrir aquesta setmana, i l’ajuda d’altres treballadors d’altres centres de l’empresa que s’han desplaçat aquests dies a Sabadell. El director general de Leroy Merlin España, Ignacio Sánchez Villares, ha animat la plantilla a formar-se continuament i millorar dia a dia, lloant el “talent” que ja han demostrat que tenen.

Per la seva part, l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha felicitat la companyia i ha agraït que “amb la que està caient” hagin fet realitat el projecte de Sant Pau de Riu-sec. Bustos manté que Sabadell és l’única ciutat on, en el context de recessió, es mantenen inversions públiques i privades a la vegada.

L’empresa preveu facturar 29 milions en el nou centre de Sabadell, a la vegada que manté la seva botiga a Sant Quirze del Vallès. Han invertit 23 milions en una botiga que té una superfície total de 12.000 metres quadrats.

Al nou comerç treballen unes 150 persones, de les quals la meitat s’han contractat de nou i l’altra s’han traslladat des d’altres botigues de la marca. Dels nous contractats, segons l’empresa, un alt percentatge són de Sabadell.

S’obren al trànsit diferents carrers

Coincidient amb la posada en marxa de la botiga de bricolatge, l’ajuntament de Sabadell ha obert al trànsit els carrers que donen accés a l’illa on està aquest comerç i en el futur estaran Conforama, McDonald’s o Ikea.

Segons el consistori, els vials permeten la circulació de vehicles i de vianants, des de Barcelona i des de Sabadell.

Properes obertures comercials

L’obertura de Leroy Merlin és la primera d’un degoteig durant els propers mesos. Primer serà la botiga de mobiliari Conforama, la setmana vinent. Després vindran Ikea, Galerías del Tresillo, Globix Il·luminació i Dormity.com. Pel que fa a la restauració, hi haurà McDonald’s, Viena, Pans & Company, Pollo Campero y Tagliatella. També hi ha tancada una botiga Movistar.

Comments are closed.