Els grafits posen la nota de color al festival ‘30 Nits’

  • Diversos artistes pinten els espais del pati de l’Estruch.

  • Novament, l’éxit de públic omple la totalitat dels espectacles i activitats del cap de setmana.

La literatura, el teatre, la música, la dansa i el grafit, han estat les propostes del festival ‘30 nits’ per aquest cap de setmana. La quarta edició del Walls Talk, Festival Internacional d’Streetart, ha aportat la nota de color a l’Estruch.

El divendres, l’oferta del festival l’inicià l’obra teatral, realitzada íntegrament pels residents de l’Espai Àgora del Centre Cívic Sant Oleguer, sota el títol Propòsits, de Total Enjoy Teatre. L’obra, una suma de ‘gags’ amb temes d’actualitat, ball contemporani i actuacions de cabaret, han aconseguit arrencar els somriures del nombrós públic assistent.
Un espectacle poètic amb la música de Brel, Brassens, entre altres, és la proposta que el Duo Debaecker han portat a la Seu de l’Alliance Française, amb l’espectacle La Chansonnette. Dans l’air du temps du XXème siècle…
El flamenc també tingué el seu espai al pati del museu d’art. El Sabadellenc Duquende, que actualment està tenint una projecció internacional, va fer vibrar als assistents, acompanyat de Chicuelo a la guitarra i Isaac Vigueras a la percussió.

Una de les activitats més vistoses del ’30 Nits’ d’aquest cap de setmana, ha estat la quarta edició del Walls Talk, festival Internacional d’Streetart, realitzat entre dissabte i diumenge al pati de l’Estruch. Durant tot el cap de setmana, diferents artistes, han pintat les parets del voltant del pati, acompanyats de música punxada per dj’s. Varis artistes, han pintat un autobús de la TUS que està fora de servei i que un cop arretglat l’nterior, servirà com espai d’informació pels joves.

Moment del Concert de la JOSV. Foto: David B.

La música clàssica, va arribar al festival de mans de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès. Interpretant en un magnífic concert al teatre de la Faràndula, peces clàssiques de Mozart i Grieg, entre d’altres.

Comments are closed.