Entesa Passeig

Entesa reclama que el projecte del Passeig se sotmeti a informació pública al setembre

  • Reclama l’ampliació del termini per presentar al·legacions.

  • Denuncia la manca d’interès del govern municipal en el procés de participació.

El passat 20 de juny el govern municipal va presentar el projecte d’urbanització del Passeig de la Plaça Major. “Una proposta que no ha estat sotmesa a cap tipus de debat públic i sobre la que planen encara molts interrogants”.

L’Entesa per Sabadell reclama que el projecte del Passeig, d’una gran importància per a la configuració de la ciutat, “se sotmeti a informació pública a partir del mes de setembre i amb un termini suficient per facilitar la participació”. A més, demanen la publicació al web municipal de l’avantprojecte íntegre, amb plànols i pressupost, i que no es liciti el projecte constructiu fins que no es resolguin les al·legacions del projecte bàsic.

D’esquena a la ciutat

La plataforma cívico-política “lamenta el desinterès del govern municipal pels processos participatius” i expressa el seu temor que el projecte “s’acabi dissenyant d’esquena a la ciutat”, sense tenir en compte les conclusions del procés Construïm el Passeig, ni les opinions de seus participants.

En conseqüència, Entesa insta a “l’ampliació del termini i la modificació de les propostes que el govern plantejarà a la Comissió Informativa d’Urbanisme i Espai Públic d’avui dimarts”, on es pretén limitat el període d’al·legacions al mes d’agost i només a la Fase 1 del projecte.

Foto Portada: Entesa

Comments are closed.