El silenci de Bustos indigna l’oposició

  • L’alcalde de Sabadell apareix en diverses entrevistes a mitjans defensant la seva innocència.

  • A la mateixa vegada, delega en Juan Carlos Sánchez l’assistència a la Junta de Portaveus.

Aquest dimecres hi havia convocada una Junta de Portaveus per informar sobre l’Operació Mercuri. La Junta és un espai on hi participa l’alcalde i els diferents portaveus municipals. Bustos ha indignat l’oposició al no assistir-hi.

L’alcalde ha delegat la seva representació en el tinent d’alcalde de l’àrea de Presidència, Juan Carles Sánchez. L’oposició s’ha mostrat indignada pel silenci de Bustos davant els representants municipals. En canvi, critiquen que des d’aquest dimarts ha iniciat una ronda d’entrevistes televisives i radiofòniques apareixent en els principals mitjans catalans i alguns estatals. Com a mínim, Bustos ha entrat en directe al Telenotícies del dimarts al matí, ha estat entrevistat per Josep Cuní al programa 8 al Dia, ha entrat a El Món a Rac-1 i El Matí de Catalunya Ràdio.

En tots els casos, ha defensat la seva innocència i ha assegurat que desconeix les acusacions, negant sovint que estigui imputat (assegurant: “he estat denunciat”) i concloent que defensarà la seva honorabilitat fins el final.

Els partits consultats per iSabadell asseguren que no veuen malament que Bustos defensi la seva innocència davant els mitjans de comunicació però es mostren indignats pel seu silenci dins l’ajuntament. L’Entesa a tavés de la seva portaveu, Virgínia Domínguez, assegura que Bustos està faltant a les seves obligacions mentre que la portaveu d’ICV, Carme Garcia, diu que a la ciutat hi ha “un buit de poder”. El regidor d’EUiA, Juan Mena, també ha criticat aquesta absència perquè no “podem demanar-li directament explicacions”.

Comments are closed.