IKEA Sabadell_portada

IKEA Sabadell ja està acabat al 95 per cent

  • La botiga de mobles d’origen suec obrirà el proper dimarts la seva botiga més gran a Espanya.

  • Els primers 221 primers clients de l’establiment rebran vals de compra.

IKEA obrirà a Sabadell el proper dimarts la seva botiga més gran a l’estat espanyol. La botiga té 40.000 metres quadrats i es l’única a Espanya que disposa de tot el catàleg de productes de la marca sueca. Es preveu una facturació durant el primer any d’entre 2,5 i 3 milions d’euros. La plantilla és de poc menys que 400 persones.

Segons ha assenyalat el director de IKEA a Sabadell, Javier Quiñones, l’establiment està acabat al 95 per cent i s’està treballant de forma intensa perquè tot estigui preparat de cara a dimarts.

A IKEA treballaran poc menys de 400 persones, de 14 nacionalitats diferents. “És per a nosaltres un avantatge i un tresor comptar amb tants punts de vista diferents”, ha dit Quiñones. Segons el cap de comunicació d‘IKEA Espanya, Rodrigo Sánchez, “el 80 per cent de la plantilla és del Vallès”. La mitjana d’edat és de 30 anys tot i que hi ha gairebé un 10 per cent de persones majors de 45 anys. També han contractat un 2,7 per cent de persones amb alguna discapacitat.

10 dades sobre IKEA Sabadell

1. La planta superior de la botiga té gairebé 6.800 metres quadrats i la planta inferior més de 8.600 metres.

2. És l’única botiga a l’Estat que té tot el catàleg de productes d’IKEA.

3. La de Sabadell és una de les 10 úniques botigues IKEA al món, i l’única a la península Ibèrica, on la secció de Plantes i Mobles d’Exterior forma part d’un hivernacle de metall i vidre on entra la llum natural. A més, hi ha una cafeteria amb productes orgànics.

4. La secció d’autoservei té més de 11.500 metres quadrats.

5. L’aparcament té dues plantes i unes 2.100 places d’aparcament.

6. La inversió ha estat de 60 milions d’euros.

7. IKEA Sabadell és la quinzena botiga de l’Estat i la tercera a Catalunya. L’empresa creu que els visitants seran sobretot del Vallès però també de Girona, Tarragona i Lleida “per l’excel·lent ubicació entre la C-58 i l’AP-7”.

8. El restaurant té capacitat per a 600 persones.

9. La botiga és accessible per autobús urbà a través de la línia 11, que arriba al polígon Via Sabadell des del mes de setembre.

10. Es preveu una facturació d’entre 2,5 i 3 milions d’euros durant l’any 2013.

Obertura el dia 4 de desembre

L’obertura d’IKEA Sabadell serà el proper dimarts a les 10 hores. Un espectacle d’animació, música i ball interactiu animarà l’espera als clients que es concentrin a la porta abans que aquestes s’obrin. Des de les 8 hores hi haurà un acte institucional, amb l’ambaixadora de Suècia a Espanya o el conseller d’Empresa i Ocupació.

Promocions

Segons assenyala la marca, el primer client que entri a la botiga dimarts vestit de blau i groc aconseguirà un val de compra per valor de 500 euros, els vints seguents rebran un val de 100 euros i els 200 següents un val de 50 euros.

D’altra banda, els 8.000 primers socis de la targeta IKEA Family que comprin a la botiga tindran una bossa de compra d’edició limitada.

Foto portada: Treballadores d’IKEA Sabadell, aquest dimecres. Autor: David B.

Comments are closed.