Els iaioflautes donen suport a l’acampada del Parc Taulí

  • Els iaioflautes es reuneixen amb els treballadors sanitaris acampats a l’Hospital Parc Taulí.

  • El personal sanitari acampat al vestíbul aplaudeix i agraeix les mostres de suport dels iaioflautes.

Els iaioflautes de Sabadell han realitzat una nova “entremaliadura”, que en aquesta ocasió ha estat per protestar per les retallades sanitàries, mostrant el seu suport al col·lectiu de treballadors sanitaris que inicien el seu quart dia d’acampada. Demanen la dimissió dels directus del Consorci Hospitalari si no donen suport als treballadors.

Dins d’un clima de reivindicació, els Iaioflautes de Sabadell, equipats amb les seves característiques armilles identificatives, s’han dirigit fins al vestíbul de l’hospital, per mostrar el seu recolzament envers els treballadors sanitaris que acampen a l’Hospital Parc Taulí des del passat dilluns.

Una cinquantena de membres dels iaioflautes han estat rebuts a l’interior del recinte hospitalari amb aplaudiments i amb agraïment per part del personal sanitari. Els iaioflautes han lliurat una pancarta simbòlica als membres del comité d’empresa on s’hi podia llegir ‘Els iaioflautes recolzem a les persones treballadores del Parc Taulí’

Els ioaioflautes parlant amb el personal sanitari. Autor: David B.

David García, membre del comitè d’empresa del Parc Taulí s’ha mostrat satisfet pel suport dels iaioflautes i ha comentat:

Cada vegada veiem que tenim més recolzament dels treballadors i cada cop tenim el recolzament de més companys i avui ens reconforta la visita dels iaioflautes, estem molt contents que hagin vingut. Les retallades no tenen pinta d’aturar-se, mentrestant els treballadors hem de fer-hi front i intentar aturar-les.

Al vestíbul s’han instal·lat unes taules on la gent pot signar en contra de les retallades a la sanitat pública i per l’anul·lació del euro per recepta, on des de dimecres porten més de 2.500 signatures.

Manifestació en contra de les retallades

Els treballadors del Consorci Sanitari Parc Taulí, la Taula d’Entitats de Sabadell, la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública i el col·lectiu de Iaioflautes de Sabadell han convocat una manifestació que sortirà des del Hospital Parc Taulí i recorrerà els carrers de Sabadell fins arribar al centre de la ciutat.

La manifestació està prevista per al proper dijous 20 de desembre a les 18:30 hores.

 Foto portada: Iaioflautes i personal sanitari al vestíbul del Hospital. Autor David B.

Comments are closed.