Els sabadellencs es bolquen amb La Marató de TV3

  • Centenars de persones participen en les activitats proposades per col·laborar amb La Marató de TV3

  • Sabadell participa amb més de 30 activitats per recaptar fons per a la Fundació La Marató.

Centenars de persones i entitats han participat de forma activa en les activitats organitzades per col·laborar amb La Marató de TV3, que en aquesta edició ha estat dedicada al càncer.

Sabadell ha acollit més de 30 d’activitats de tota mena i per a totes les edats. Una vintena d’entitats unides en la iniciativa Sabadell per la Marató, han omplert d’activitats l’Espai Movento de la Ronda Ponent, amb l’objectiu de recollir diners per a aquesta causa solidària.

Una de les activitats més multitudinàries ha estat l’activitat ‘Sabadell fes volar papallones pel càncer’, organitzat per l’associació Báilale a la Vida.

Rècord de solidaritat

La Marató d’aquest any 2012 dedicada al càncer, ha aconseguit un rècord històric de receptació, arribant als més de 10 milions d’euros en el moment del tancament del programa TV3.

Les dues activitats més multitudinàries de Sabadell han recaptat uns 18.000 euros, la quantitat recaptada a l’Espai Movento supera els 13.000 euros i les activitats organitzades per l’associació Báilale a la vida, han recaptat uns 4.000 euros.

Foto Portada: Pancarta de la Marató de TV3 al centre de Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.