Promoció Nadal 2012 iSabadell

Explica’ns el teu Nadal i assisteix als ‘Pastorets’ amb iSabadell

  • iSabadell regala cinc entrades dobles pels Pastorets de la Faràndula i cinc més per als del Teatre Sant Vicenç.

  • Només has d’enviar-nos a la plana de la promoció una fotografia del teu Nadal.

Ja fa uns dies que ha començat la Fira de Santa Llúcia i els llums nadalencs s’han encès. El Nadal ja és aquí. El Quinto ha obert i qui en té comença a rebre el lot. El Nadal és temps de tradició i una important són els Pastorets. Un text clàssic i molt familiar que podreu veure de franc amb iSabadell.

Fins el proper dia 21 de desembre teniu la possibilitat de participar en la promoció que hem articulat a través de la nostra pàgina de Facebook. Si ens envieu una fotografia de com viviu el Nadal a casa vostra, podeu participar en el sorteig. Ens podeu enviar el vostre arbre, tió, pessebre o el que considereu. Entre les 10 fotografies més originals i interessants, regalarem cinc entrades dobles pels Pastorets de La Faràndula i cinc entrades dobles pels Pastorets del Centre Sant Vicenç.

Què he de fer per participar a la promoció?

Només heu de visitar la pàgina de la promoció, que us enllacem. Si sou fans de iSabadell a Facebook, com ja més de 1.300 persones, podreu participar. Haureu d’omplir un senzill formulari, on podreu pujar una imatge del vostre Nadal i també dir si teniu alguna preferència a l’hora de veure els Pastorets en un teatre o l’altre. Teniu temps fins el proper dia 21 de desembre. Sortejarem entre les imatges més originals, destacades i nadalenques 10 entrades dobles: cinc per al Centre Sant Vicenç i cinc per a Joventut de La Faràndula.

Si sou guanyadors, iSabadell us enviarà un correu electrònic el dia 22 de desembre, amb la informació que necessiteu per fer efectiu el regal.

Quines condicions té la promoció?

En el cas dels Pastorets d’en Folch i Torres del Centre Sant Vicenç, amb les nostres entrades podreu assistir a qualsevol de les representacions que fan, excepte a l’estrena, el dia de Sant Esteve. Podreu anar el 30 de desembre, els dies 1, 6, 12, 13, 20 i 27 de gener i el 3 de febrer. Sempre a les 17.30 hores.

En canvi, si voleu anar als Pastorets a La Faràndula amb les entrades de la promoció ho haureu de fer el dia de Reis, 6 de gener. A banda, hi haurà més representacions els dies 22, 23, 26 i 30 de desembre i el 1, 6, 12 i 13 de gener.

Foto portada: Portada de la promoció de iSabadell per aquest Nadal.

Comments are closed.